Află informații de care ai nevoie dacă îți dorești un pierce în nas!

Fie că ai observant că unii dintre prietenii tăi și-au pus diferinte piercing-uri, ori pur și simplu admiri aceste accesorii și îți dorești și tu unul, înainte de a alege să îți faci o astfel de procedură, este bine să te informezi cât mai bine și să știi exact ce presupune acest lucru.

Află din rândurile de mai jos informații interesante despre pierce nas:https://inkstar.ro/piercing-in-nas/, începând de la locul în care pot fi făcute, alegerea unui salon, dar și despre cum trebuie să îți îngrijești zona în care ți-ai facut un piercing, până la vindecarea complete a acesteia!

În ce zone ale nasului îți poți face un pierce nas?

Trebuie să știi că un piercing pentru nas poate fi poziționat în mai multe locuri. Pentru a ști exact ce îți dorești, dar și ce ți se potrivește, este indicat ca mai întâi pur și simplu să cunoști toate opțiunile pe care le ai la dispoziție. Așadar, poți alege un piercing în sept, acesta fiind montat exact între cele două găuri ale nasului. A doua variantă de piercing pentru nas este montarea acestuia pe pod, amplasat în partea de sus a nasului, lângă zona ochilor.

O altă variantă este Barul Austin, aceasta reprezentând un piercing ce nu trece prin cavitatea nazală, dar nici prin cartilaj, și este de fapt o bară amplasată în vârful nasului. Rinocerul este piercing-ul care se montează vertical, tot în vârful nasului. Ultima variantă pe care o ai la dispoziție, dar și cea mai populară printre iubitorii de piercing-uri, este piercing-ul în nară – acesta se face între cele două găuri are nasului, și accesoriul care se va introduce este de obicei sub formă de cerc. Oricare ar fi alegerea ta, este indicat să te gândești la varianta care te-ar reprezenta cel mai bine și cu ajutorul căreia te vei simți bine în pielea ta!

În ce locație este indicat să mergi pentru a-ți face un piercing?

După ce ai ales în ce zonă a nasului dorești să îți faci un piercing și pur și simplu ai luat această decizie, te vei afla în momentul în care îți vei dori să îți faci piercing-ul. Nu te lăsa pe mâinile prietenilor, chiar dacă au mai facut acest lucru, ori a unor persoane neautorizate, ci alege un salon specializat, autorizat, în care își desfășoară activitatea oameni cu experiență. În acest fel vei fi protejat împotriva posibilității contactării unor boli și în plus, vei fi informat corespunzător despre felul în care va trebui să îngrijești locul, până la vindecarea acestuia, astfel încât să nu te confrunți cu o infecție neplăcută.

Cum trebuie să îți îngrijești zona după efectuarea procedurii?

Așa cum ai putut citi mai sus, artistul care îți va face piercing-ul îți va oferi toate informațiile necesare despre felul în care va trebui să îngrijești zona respectivă. Totuși, pentru a avea o idee despre ce va urma, este bine să știi că în zilele următoare după intervenție, vei putea simți un disconfort sau chiar durere în acea zona. Praful soarele și nisipul vor trebui complet evitate, iar zona va trebui curățată periodic, cu ajutorul unor soluții saline, până la vindecare. După această perioadă, pur și simplu te vei putea bucura de rezultatul așteptat!

PeInkstar ai la dispoziție posibilitatea de a te programa la un salon autorizat pentru a obține piercing-ul pe care ți-l dorești. Chiar dacă îți dorești un piercing pentru ureche, nas ori un pierce buric, aici poți alege să îți faci cu încredere orice piercing îți dorești! Folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de cele mai bune rezultate!  

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: +40 738 644 131

You may also like...