Cauti o parcare privata Otopeni? Iata solutia perfecta!

parcare privata Otopeni

Calatoresti des si ai nevoie de solutia perfecta in acest sens, anume de o parcare privata Otopeni la care poti apela cu incredere si care este evident, mai ieftina decat parcarea aeroportului in sine? Ei bine, deja stii ca o astfel de locatie este destul de greu de gasit.

Imprejurimile aeroportului sunt intr-adevar incarcate de parcari, dar foarte putine dintre acestea iti pot pune la dispozitie serviciile si beneficiile de care ai nevoie, mai ales cand vine vorba de parcare pe termen lung.

Totusi, solutia perfecta nu lipseste – iata cateva dintre caracteristicile acesteia!

Mai putin de 5 minute de mers pe jos pana la aeroport

O parcare in afara aeroportului in sine implica mers pe jos – uneori chiar apelarea la solutii precum shuttle sau chiar taxi pentru a doua parte a drumului. Astfel, nu ar fi perfect sa gasesti o parcare privata Otopeni care se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos de aeroport?

Nu trebuie sa visezi la acest lucru. Exista o astfel de parcare in apropierea aeroportului – mai exact la aproximativ 200 de metri de acesta. Cea mai buna parte este ca distanta nu este singurul avantaj! Continua sa citesti pentru a afla mai multe!

Rezervari in avans, chiar si pe perioada indelungata

Desigur, cand se pune problema calatoriilor lunare sau chiar saptamanale, nu te poti baza pe o parcare care nu prezinta un sistem cuprinzator de rezervare. Mai mult decat atat, daca poti rezerva un loc de parcare online, nici ca se putea mai bine – din moment ce poti verifica oricand disponibilitatea locurilor.

O parcare privata Otopeni cu servicii moderne nu poate functiona fara un astfel de sistem, mai ales atunci cand doreste sa adreseze absolut toate necesitatile calatorilor!

Aproximativ 1500 locuri de parcare – pentru toate masinile!

Chiar daca se afla la doar 200 de metri de aeroport, aceasta parcare privata detine aproximativ 1500 de locuri de parcare pregatite pentru orice client si pentru orice masina. Persoanele cu dizabilitati nu vor intampina probleme in rezervarea si accesarea locului de parcare, iar posesorii de masini electrice se pot bucura de peste 30 de statii de incarcare pentru autovehiculul lor.

Desigur, aceasta parcare privata Otopeni este echipata si cu locuri dedicate masinilor de dimensiuni mari – nu trebuie sa detii o masina sport sau de familie pentru a te bucura la maxim de avantajale acestei parcari moderne.

Securitate si supraveghere video 24/7

Nu in ultimul rand, nu se poate vorbi despre o parcare privata Otopeni daca aceasta nu este echipata complet cu sisteme de securitate si supraveghere video. Apoi, dat fiind ca solutia discutata in aceste randuri este o parcare supraetajata moderna, este clar de ce securitatea nu este o simpla nevoie – este esentiala pentru orice masina si persoana care trece barieraparcarii.

Desigur, dupa cum probabil deja ti-ai dat seama, este vorba despre Olimpia Airport Parking – prima parcare supraetajata construita la cele mai inalte standarde internationale in domeniul constructiilor, dar si cel al dotarilor tehnologice.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi website-ul acestora pentru o rezervare sau sa confirmi cele citite printr-un simplu telefon catre Olimpia Airport Parking!

You may also like...