Afla ce sa faci daca ramai fara baterie la masina intr-o parcare privata din Otopeni!

parcare privata Otopeni

Planuiesti sa iti lasi masina electrica pentru o perioada lunga de timp intr-o parcare privata Otopeni si te temi ca, atunci cand te vei intoarce, nu vei avea suficienta baterie nici cat sa ajungi la o statie de incarcare?

In acest caz, cea mai buna optiune a ta este o parcare care sa aiba statii de incarcare rapida pentru clienti. Aceasta optiune este la indemana si te scapa de o problema destul de greu de gestionat; chiar s-ar putea sa fie cea mai buna alegere care o poti face.

In caz contrar, daca alegi oricare alta parcare, poti ajunge acasa astfel – continua sa citesti!

  1.  Apeleaza la serviciile de ride-sharing sau taxi

Una dintre cele mai rapide si comode optiuni este sa apelezi la serviciile de ride-sharing disponibile in zona Otopeni. Aplicatii precum Uber, Bolt sau cele ale firmelor de taximetrie ofera curse la cerere, au preturi competitive si poti comanda o masina de oriunde te-ai afla atata timp cat ai un telefon si acces la internet (sau credit).

Alternativ, poti opta pentru taxiul clasic pe care il gasesti de cele mai multe ori in fata Aeroportului Henri Coanda. Asadar, daca ramai fara baterie intr-o parcare privata din Otopeni, vei avea macar un un mijloc rapid de transport spre casa.

  •  Transportul in comun

Chiar daca ai ramas fara baterie la masina electrica intr-o parcare privata din Otopeni, transportul in comun reprezinta o alternativa la indemana pe care te poti baza in orice moment din zi si din noapte, fiind si cea mai putin costisitoare din cele pe care le vom aminti. 

Linia de autobuz 100 te poate duce direct in centrul Bucurestiului, avand plecari frecvente chiar si in cursul noptii. Asadar, daca nu te grabesti, iar bugetul tau este unul restrans, poti apela oricand la autobuzele celor de la STB.

  •  Inchiriaza o masina pe termen scurt

Daca ai nevoie de flexibilitate, locuiesti destul de departe sau in provincie, poti lua in considerare inchirierea unei masini pe termen scurt. Multe companii de inchirieri auto ofera servicii chiar in zona parcarilor private din Otopeni.

Procesul este rapid si simplu, iar tu poti ajunge acasa fara alte probleme.

  •  Bike-sharing sau trotinete electrice

Pentru distante mai scurte, poti opta pentru serviciile de bike-sharing sau trotinete electrice disponibile in Otopeni. Aceste modalitati de transport ecologice te pot ajuta sa ajungi acasa chiar daca nu sunt tocmai optiunea ideala intr-o astfel de situatie.

  • Solicita un serviciu de tractare si incarcare

Daca preferi sa nu iti prelungesti rezervarea si sa parasesti masina intr-o parcare privata din Otopeni, poti apela la un serviciu de tractare. Desi aceasta optiune poate fi mai costisitoare, macar stii ca masina ta va ajunge la o statie de incarcare. Este solutia ideala pentru cei care vor sa rezolve problema pe loc.

Totusi, daca nu alegi o parcare care are si statii de incarcare pentru masini electrice, aceasta optiune este inevitabila pentru tine, deoarece la un moment va trebui sa iti recuperezi masina.

Sa ramai cu masina blocata intr-o parcarce nu este chiar solutia ideala, mai ales cand revii dupa o calatorie in strainatate.

De aceea, daca esti proprietarul unei masini complet electrice, Olimpia Airport Parking este locatia ideala pentru tine si vehiculul tau. Cu statii de incarcare rapida chiar in interiorul parcarii, pentru ca da, Olimpia este singura parcare acoperita din proximitatea Aeroportului Henri Coanda, iti poti incarca vehiculul in orice moment.

In plus, se afla la doar 5 minute de mers pe jos de aeroport – ce poate fi mai convenabil acum? Rezerva-ti si tu locul online!

You may also like...