Cele mai bune prețuri la închiriat mașini

Situațiile în care aveți nevoie de o mașină sunt multe. Mulți dintre noi sunt nevoiți să plece peste hotare, pentru a-și asigura un trăi decent de viață. În anumite perioade ale anului, oamnii vin în țară pentru a-și vizită persoanele dragi. Puteți apela la inchirieri auto low cost pentru a va salva bugetul si timpul.

Echipa noastră va stă la dispoziție 24/24,pentru a va oferi asistență, chiar și  telefonic. Împreună, vom alege cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră. Serviciile noastre de rent a car Otopeni low cost sunt asigurate într-un sistem bine pus la punct . Acestea acoperă orice risc în cazul furtului sau accidentului.

Nu știți ce marca de mașină să alegeți?

Flota noastră cu mașini de închiriat este una foarte variată. Mașinile, indiferent că fac parte din gama low-cost sau din gama luxury, se bucură de același tratament. Siguranță clientului nostru este pusă pe primul loc.

Dacă sunteți în căutarea unui vehicul confortabil și fiabil care să vă ajute să vă bucurăți de călătoria dumneavoastră în România, volkswagen golf 6, oferit de Five – Rent a Car Otopeni, poate fi alegerea ideală . Volkswagen golf 6 este un automobil mic,compact care oferă un echilibru excelent între confort, economie și performanță.

Dacia Logan este un automobil cu un aspect atrăgător și interiorul spațios. De asemenea este potrivit pentru călătorii de afaceri sau vacanțe de familie. În plus, cu un consum redus de combustibil și cu emisii scăzute de carbon, Dacia Logan este o alegere cât se popate de ecologică.

Siguranță copilului tău, în timpul călătoriei

Dintre toate articolele pe care le vei achiziționa pentru copilul tău, un scaun auto este una dintre cele mai semnificative investiții pe care le vei face. Utilizarea acestuia este o cerință legală și esențială pentru siguranța copilului dumneavoastră.

Trebuie să va gândiți în primul rând la dimensiunea și formă scaunului. În ciuda a ceea ce cred mulți părinți, cunoașterea greutății și înălțimii copilului este un factor important în alegerea scaunului potrivit pentru el.

În funcție de vârstă celui mic, există trei tipuri de scaune care pot fi folosite în timpul călătoriilor cu mașina:

  • scaune care se fixează cu spatele  la direcția de mers
  • scaune care se fixează pe partea din față a vehiculului
  • scaune care se fixează cu față  la direcția de mers

Top idei de cadouri personalizate pentru pasionații de mașini

Tehnologiile moderne au revoluționat industria auto și au contribuit la dezvoltarea de noi standarde de siguranță și confort în timpul unei călătorii. Pe măsură ce aceste tehnologii au evoluat, disponibilitatea lor a crescut.

Acum, puteți avea în mașînă un dispozitiv care îndeplinește o varietate de funcții – toate la un preț accesibil. În ceea ce privește caracteru lor  practic, nu este un secret pentru nimeni că gadget-urile și accesoriile adecvate pot transformă câteva deplasări obișnuite într-oexcurie de neuitat.

Există o gamă largă de produse disponibile pentru pasionații de vehicule din care să aleagă, în funcție de preferințele lor , precum și de bugetul de care dispun.Cele mai căutate obiecte în materie de accesorii auto, sunt:

  1. Camera de bord
  2. Suportul de telefon
  3. Difuzor de arome
  4. Husă de încălzire pentru scaune
  5. Husă volam
  6. Încărcător auto wireless

Împodobirea mașinilor, un subiect tot mai populat

Autocolante- Sunt un accesoriu unic și distractiv al vehiculului. Puteți alege unul dintre modelele deja puse la vânzare pe site-urile populare . De asemenea, puteți opta și pentru un model personalizat,pe gusturile voastre.

Huse personalizate pentru scaune- Adăugați o notă de stil călătoriei cu mașina , cu husele personalizate pentru scaun! Există mai multe opțiuni, dar este recomandat să alegi modele și culori care să-ți completeze personalitatea. O idee grozavă este să achiziționați huse cu încălzire încorporate , care se conectează la sistemul auxiliar al vehiculului pentru a oferi un plus de căldură și confort pe vreme rece.

Cu o mașină de închiriat, poți avea experiențe minunate

Închirieri auto sunt o soluție convenabilă atunci când aveți nevoie de un vehicul pentru o perioadă scurtă de timp, fie pentru o vacanță, o călătorie de afaceri sau pur și simplu pentru a vă deplasa dintr-un loc în altul .

 Firma noastră Five-rent a car oferă o gamă largă de opțiuni de închiriere de mașini pentru a satisface nevoile dumneavoastră de transport. Puteți alege dintr-o varietate de vehicule, de la mașini de tip SUV-uri și microbuze.

You may also like...