Vrei să îți cumperi o mașină nouă? Top 4 mărci auto care oferă calitate la prețuri accesibile!

Toți șoferii își doresc ca la un moment dat să devină fericiții posesori ai unei mașini noi. Avantajele pe care o mașină nouă le are față de una second hand sunt clare, de cele mai multe ori obstacolele fiind însă de natură financiară. Pentru mulți oameni singura variantă disponibilă pentru a-și achiziționa o mașina nouă este aceea de a o face în rate. Chiar dacă plata mașinii durează mai mult, această opțiune este benefică pentru că nu necesită cheltuirea unei sume mari care ar putea lăsa o persoană fără economii sau bani de rezervă pentru alte situații care se pot ivi. Astfel, plata în rate permite o organizare eficientă și utilă a finanțelor de către clientul care decide să facă o achiziție.

             Calitatea unei mașini noi

Probabil că deja ți-ai imaginat mașina dorită, modelul, culoarea, motorizarea și puterea acesteia, dar se poate ca această imagine să îți și depășească posibilitățile. Astăzi însă nu doar mărcile consacrate scot modele care să impresioneze prin confort, siguranță și aspect, ci există și variante mult mai accesibile care îți pot depăși așteptările.

1. Dacia

Privită cu suspiciuni și tratată în mod superficial de mulți români, marca Dacia este apreciată de șoferii străini și poate fi o alegere potrivită și pentru tine. Cele mai noi designuri ale modelelor disponibile prezintă o direcție bună pe care această marcă a ales-o pentru dezvoltarea mașinilor.

2. Renault

O altă marcă, înrudită printr-un parteneriat cu Dacia, provenită din Franța este Renault. Această marcă îți oferă posibilitatea de a-ți alege mașina potrivită pentru nevoile tale dintr-o gamă variată de modele. De la mașini mici, electrice și hibride, potrivite pentru utilizarea acestora în mediul urban până la utilitare, gama Renault dispune de orice model pentru orice nevoie a clientului. Pentru a găsi mașina potrivită alege o reprezentanță Renault precum Renaultdibas.ro care îți oferă posibilitatea de a viziona gama atât online, cât și fizic. Dacă ești în căutarea unei mașini mai speciale, printre modele acestei mărci poți găsi și varianta sport de Megane RS. De asemenea, ai posibilitatea de a achiziționa SUV-uri sau berline de dimensiuni mari care îți oferă un confort sporit și locul necesar pentru a călători, în condiții de siguranță, împreună cu familia.

3.  Ford

Compania americană care produce autovehicule cunoscute în lume oferă și modele accesibile dacă vrei să te încadrezi într-o anumită sumă. Modelele de Ford Focus sau Fiesta pot fi variante potrivite dacă ești în căutarea unei mașini bune la un preț accesibil. Poți, de asemenea, să alegi și variante dintr-o gamă diferită, cu prețuri mai ridicate, dar care oferă calitate direct proporțională cu suma necesară pentru a achiziționa unul dintre modelele respective.

4. SsangYong

Dacă cauți o mașină SUV mai diferită față de celelalte modele de pe piață, atunci variantele pe care le au disponibile cei de la SsangYong ar putea fi o alegere potrivită pentru tine. Coreeni produc diferite variante de SUV-uri care pot fi folosite în diferite medii și pentru diverse activități.

Așadar, înainte de a-ți achiziționa o mașină, trebuie să fii atent la toate ofertele de pe piață și să alegi marca auto care îți oferă cel mai potrivit autovehicul pentru nevoile și dorințele tale. 

You may also like...