Protejeaza structurile lemnoase din locuinta ta – foloseste lacul de lemn potrivit

Trebuie sa avem grija de tot ceea ce detinem, indiferent ca este vorba de un animal de companie, un dispozitiv electronic sau de piese de mobilier. Orice obiect trebuie ingrijit corespunzator, pentru ca acesta sa isi pastreze starea de sanatate sau calitatea in timp. Dintre obiectele ce se intalnesc in majoritatea locuintelor care au nevoie de o ingrijire speciala, unele dintre cele mai importante sunt produsele realizate din lemn.

Orice obiect, indiferent de dimensiune, realizat din lemn, se deterioreaza in timp daca nu i se ofera un tratament special. Fie ca vorbim despre o constructie de lemn interioara sau exterioara, ea va fi atacata de diversi daunatori. Astfel, pentru a oferi un grad de protectie ridicat vom avea nevoie de un lac pentru lemn Klebrom de calitate. Despre cum actioneaza acesta si care sunt efectele sale benefice vom vorbi in urmatoarele randuri.

Importanta utilizarii unui lac pentru lemn

Lemnul este un material foarte rezistent, cea mai buna dovada fiind faptul ca paduri intregi rezista sute de ani sau chiar mai mult, indiferent de conditiile de mediu. Scos din mediul sau natural pentru a ajunge in folosul omului, el is pastreaza mare parte din rezistenta, insa starea lemnului in natura nu poate fi aceiasi cu starea unui obiect de mobilier realizat din lemn. Din acest motiv, tratamentul este unul special.

Obiectele realizate din lemn vor fi constant curatate cu diverse substante in cazul in care acestea se afla in interiorul casei. Daca, insa, ele sunt pastrate in spatii exterioare, sunt supuse unor conditii de mediu uneori neprielnice si au de-a face cu pericole semnificative. Din acest motiv, in ambele cazuri se foloseste un lac pentru lemn specific, care sa sporeasca calitatea lemnului in timp si sa serveasca pe post de strat protector in lupta cu daunatorii.

Cum alegi tipul de lac in functie de diferitele structuri lemnoase?

Daca vrem sa alegem un lac pentru lemn bun, va trebui sa consideram conditiile la care sunt supuse constructiile in cauza. Astfel, principalele categorii de lacuri sunt: lac pentru ferestre si usi de lemn, lac pentru mobilier de gradina si lac pentru parchet si scari. Acestea sunt realizate astfel incat sa ofere protectie ridicata indiferent de conditii.

Lacul pentru usi si ferestre este unul simplu, el fiind rezistent substantelor de curatare si dand un aspect placut lemnului. In cazul scarilor si parchetului a fost luat in considerare faptul ca acestea doua sunt structuri pe care se circula des, gradul de protectie fiind unul mai mare. Nu in ultimul rand, lacul realizat special pentru constructii de lemn exterioare este cel mai puternic, el luptandu-se zi de zi cu daunatorii si cu contitiile de mediu schimbatoare.

Alege un lac potrivit din oferta Klebrom

Daca va doriti sa aveti grija de structurile lemnoase din jurul locuintei dumneavoastra, va trebui sa alegeti un distribuitor de incredere, unul care va garanteaza calitatea produselor. Recomandarea din partea noastra ar fi Klebrom. Pe acestia ii gasiti pe site-ul klebrom.ro, magazin online in care veti gasi lac pentru lemn si lac pentru parchet: https://www.klebrom.ro/lac-pentru-parchet-si-scari/ pentru orice suprafata. Acestia lucreaza alaturi de Zobel, astfel ca produsele puse pe piata sunt de calitate inalta, preturile fiind de asemenea accesibile. Alegeti cu incredere!

You may also like...