Hidroizolații pentru fundații: de ce este important să izolezi fundația casei?

Apa reprezintă seva vieții, însă, în același timp, poate fi și un dăunător pentru noi toți, atunci când se infiltrează în spații în care nu ar trebui să ajungă.

De aceea, ai nevoie de hidroizolații fundații de calitate, care să prevină dezvoltarea igrasiei și a mucegaiului. Descoperă din rândurile de mai jos de ce este recomandat să faci o investiție într-o astfel de lucrare, ce materiale ai la dispoziție și care sunt avantajele de care te poți bucura în timp! Află totul despre hidroizolatii fundatii de aici.

Hidroizolatii fundatii – ce reprezintă?

Despre hidroizolații este bine să știi că sunt materiale care îți protejează foarte bine fundația casei de infiltrațiile de apă. Având în vedere că fundația este în contact direct cu solul, iar acesta se îmbibă cu apă în momentul în care plouă, este recomandat să o protejezi cu ajutorul unor materiale de calitate, care să te ajute să eviți apariția igrasiei și a mucegaiului.

Când este recomandat să te ocupi de realizarea hidroizolației?

Pentru a obține rezultate excelente pe termen lung, indicat este să te ocupi de realizarea hidroizolației în timp ce îți construiești casa. Astfel, încorporezi materialele hidroizolante în structura locuinței tale, iar efectele vor fi unele excelente. De preferat este să apelezi la profesioniști pentru montaj, întrucât ei au cunoștințele necesare pentru a lucra cu orice tip de material de hidroizolant și, în același timp, vin la fața locului cu ustensilele necesare.

Produse disponibile pe piață

Gama de produse din care poți alege astăzi când vine vorba despre hidroizolații s-a diversificat extrem de mult, în comparație cu acum câțiva ani. Astfel, poți alege dintre următoarele variante:

  • membrane bituminoase – extrem de populare în domeniul construcțiilor, membranele bituminoase sunt disponibile sub formă de rulouri, iar pentru rezultate excelente, trebuie aplicate cu ajutorul tehnicii de lipire la cald. Le poți utiliza cu încredere, întrucât sunt durabile și protejează foarte bine împotriva intemperiilor pe parcursul întregului an;
  • membrane din PVC – ușor de aplicat prin tehnica lipirii la cald, membranele din PVC se numără și ele printre produsele de calitate spre care te poți îndrepta atunci când vrei să izolezi fundația casei. Mai mult, le poți utiliza și pentru a izola acoperișul casei ori fundația piscinei, dacă dispui de un astfel de spațiu de relaxare;
  • membrane lichide – sunt practice și eficiente, întrucât aceste membrane pot fi aplicate chiar și în locurile cele mai greu accesibile, așa cum sunt colțurile. Dacă în momentul în care sunt montate, membranele se află în stare lichidă, ulterior, când se așează, se întăresc și sunt suficient de elastice și eficiente, încât să prevină infiltrațiile de apă.

Cât timp durează realizarea hidroizolației?

Atunci când condițiile meteo sunt prielnice, întreaga izolație a fundației poate fi realizată într-o singură zi. Ulterior, indicat este să aștepți 1 – 2 zile până când materialele se fixează bine, pentru a continua să lucrezi la ridicarea imobilului pe care ți-l dorești.

Poți comanda online materialele de care ai nevoie

În loc să petreci ore întregi în magazinele de specialitate, căutând hidroizolații de calitate, recomandat este să le comanzi online. Astfel, îți este mult mai ușor să citești descrierile produselor, dar și să vezi fotografii cu lucrări deja realizate de-a lungul timpului. Mai mult, nu-ți mai faci griji în privința transportului, pentru că vei primi acasă materialele de care ai nevoie.

Milucon.roîți propune o varietate de produse excelente, care te ajută să obții confortul de care ai nevoie acasă. Online găsești cea mai bună hidroizolatie acoperis:https://www.milucon.ro/hidroizolatii/, precum și hidroizolații pentru piscine ori pentru fundații, astfel încât să poți alege varianta care se potrivește nevoilor tale.

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

You may also like...