Anvelopele potrivite pentru masinile de teren, SUV-uri si 4×4. Cum le alegi corect?

Nu mai este mult si va reveni sezonul rece. Si odata cu el va trebui sa inlocuim si sa verificam anvelopele de la masina pentru a ne asigura ca nu vor fi probleme la deplasarile in conditii de iarna. La o masina obisnuita e mai simplu cu schimbarea unor anvelope, se gasesc mult mai usor si au preturi foarte bune.

Dar daca avem masini de teren, 4×4 sau SUV-uri, verificarea si inlocuirea anvelopelor va fi ceva mai dificila. Asta pentru ca vorbim despre o greutate mai mare a masinii, despre probleme de tractiune si de viteza, de stabilitate indiferent de tipul carosabilului si de conditiile meteo. In timpul iernii sau al toamnei, cand temperaturile scad foarte mult si apar si precipitatiile siguranta la volan devine o prioritate.

Investitia in cauciucuri de la firme cu experienta si produse de top devine o necesitate daca ne dorim drumuri cat mai lungi si lipsa oricarui stres legat de performantele masinilor de teren. Inainte de a alege anvelopele pentru masinile 4×4 trebuie sa consulti cartea tehnica a masinii, sa stii exact ce model de autovehicul 4×4 detii, ce spune producatorul despre anvelopele si cauciucurile pentru acel tip de masina puternica.

Daca nu ai cunostinte suficiente despre anvelopele pe care le vei monta la rotile masinii personale mergi la service si intreaba, verifica daca poti monta orice fel de anvelope ai deja in vedere. Seturile de cauciucuri pentru sezonul rece 245 45 r18 ar putea fi cea mai buna solutie, mai ales daca vrei sa faci si off-road. Nu vei derapa cu ele si te vei simti in siguranta chiar si in cele mai complicate situatii. Stabilitate si siguranta, asta primesti daca vei achizitiona astfel de cauciucuri.

Best Tires are in oferte cauciucuri si anvelope de calitate la preturi excelente pentru orice tip de masina

Profilul anvelopelor pentru 4×4 si SUV-uri este unul special, distantele de franare sunt confortabile de fiecare data, sofatul e relaxat, in siguranta mereu. Canelurile si santurile adanci de pe banda de rulare asigura cele mai bune performante fara a face rabat de la calitate. Acvaplanarea nu mai e posibila, apa e evacuata imediat de la nivelul rotilor. Cu cat e mai mare anvelopa si mai groasa, cu atat stabilitatea creste chiar si la viraje periculoase, duritatea anvelopelor pentru masinile de teren e una mare.

Rezistenta cauciucurilor e importanta, cele pentru masinile de teren trebuie sa fie de calitate, din cauciuc foarte rezistent, sa aiba si caneluri profunde pentru a nu exista derapaje nedorite si periculoase.

Intotdeauna este recomandat sa cumperi anvelopele/cauciucurile pentru sezonul rece de la branduri importante de pe piata, de la firme si magazine on-line cu o oferta generoasa si cele mai bune produse pentru masinile de teren si pentru cele obisnuite.

La Best Tires comanzi rapid la orice ora toate tipurile de cauciucuri pentru cele mai populare marci de masini, ai anvelope de iarna de calitate superioara, testate si gata de folosire, dar si anvelope de vara, all season, industriale, pentru camion, motostivuitor, pentru utilaje agricole grele.

Te orientezi usor in functie de latime, inaltime, diametru, clasa de consum sau clasa de aderenta, ai filtre speciale in bara laterala stanga pentru a putea ajunge la produsul dorit din doar cateva click-uri. Livrarile rapide si descrierile tehnice complete, preturile avantajoase, varietatea ofertelor de anvelope pentru cele mai folosite si mai populare masini de toate tipurile, iata alte doua motive pentru care Best Tires este locul ideal de unde iti poti achizitiona urmatoarele anvelope pentru masina 4×4 sau SUV.

You may also like...