Ai curajul să faci o schimbare de job? Studioul Prime te așteaptă la interviu!

A face o schimbare majoră așa cum ar fi mutarea în altă localitate sau o reconversie profesională nu este deloc ușor. În contextul dat de situația actuală instabilă pe care o traversăm cu toții a face acest lucru în necunoștință de cauză poate fi un pas greșit.

Oricine este la curent cât de cât cu piața locurilor de muncă se informează temeinic înainte de a face acest pas. În momentul actual la mare căutare este munca online, cea care nu necesită deplasare la o locație fixă. Practic, lucrezi în siguranță din fața unui laptop care are asigurat o bună conexiune la internet.

Vom detalia acest lucru în rândurile de mai jos.

Îți dorești un job bun într-un mediu plăcut? Atunci asta este pentru tine!

După cum spuneam mai sus nu oricine este dispus să riște într-un domeniu atât de fluctuant cum este piața locurilor de muncă, dar dacă ai curajul să aplici la Studioul Prime vei avea parte de o surpriză plăcută.

Acesta este unul dintre puținii angajatori care își plătește taxele într-un mod legal și de asemenea își onorează obligațiile față de angajați. Nu trebuie să te temi că drepturile tale nu vor fi respectate, ci dimpotrivă. Pe lângă salariul convenit în contract, acela de 5000 lei pe lună în primele trei luni, vei mai primi și alte bonusuri proporțional cu munca depusă și cu gradul tău de implicare.

Se cere experiență la angajare? Dar o limbă străină?

Pentru jobul de model la agenția Prime nu se cere experiență chiar dacă este binevenită. Și asta pentru că echipa Prime oferă training gratuit în primele luni pentru a forma modelele într-un anume stil de muncă compatibil cu standardele de lux de aici.

Pe de altă parte, cunoașterea unei limbi străine este necesară, deoarece comunicarea cu persoanele din afară se face preponderent în limba engleză. Nici acest lucru nu este o problemă, agenția oferind un training intensiv de limbă engleză, până la stăpânirea unui nivel mediu de conversație.

Echipa de la Prime se mai ocupă și de asemenea și de cazare, dacă un model vine din afara capitalei. Asta până când aceasta își va putea achiziționa un apartament sau o casă cu banii câștigați aici.

Concret, care sunt beneficiile financiare de la job?

Contractul de muncă care este semnat în urma interviului de angajare garantează un salariu mult peste media pe țară, respectiv suma de 5000 lei pe lună în primele trei luni.

Acesta este oferit pentru a garanta stabilitatea financiară a modelului. În plus, se mai pot câștiga bani și din orele petrecute în online în afara programului de lucru. Cu cât mai mare este implicarea, cu atât mai mare este și câștigul.

O prietenă adusă la interviu și care este angajată la rândul ei aduce garantat suma de 200$, după prima lună de angajare. Iar bonusul de 500$ de la angajare este garantat.

Un city-break pentru modelul cu cele mai multe ore petrecute în online va aduce și relaxarea necesară după muncă.

Pentru mai multe detalii și informații accesează pagina oficială a agenției Prime Studios.

Contact: Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

You may also like...